Steaua ramane pe primul loc dupa victoria cu 3-0 de la Galati.

otelul galati steaua 0-3 liga 1 2014-2015

Galatenii au inceput in atac partida si chiar a avut 2 sanse de gol prin Cernat si Brigido dar ambele incercari au fost pe langa poarta. Helder incaseaza un cartonas galben in minutul 5 pentru ca 10 minute mai tarziu sa primeasca al doilea cartonas galben dupa un fault la Chipciu lasandu-i pe galateni in inferioritate pentru inca 75 de minute de joc.

Asa cum era de asteptat, Steaua s-a dezlantuit si nu a durat mult pana la deschiderea scorului, cand in minutul 21 Latovlevici profita de o respingere aiurea a lui Miron si Steaua prelua conducerea.
Hotoboc avea sa fie invins inca o data 3 minute mai tarziu cand sutul elegant a lui Sanmartean nu a putut fi blocat si Steaua conducea cu 2-0.

Stelistii au avut 3 goluri anulate pentru offside

Pana la finalul primei reprize Steaua si-ar fi putut mari avantajul insa golurile marcate de Papp, in minutul 29 si 36 au fost anulate pe motiv de offside.
Pe finalul reprizei Sanmartean ar fi putut marca un gol de generic, asa cum a reusit si in victoria cu 2-0 din partida cu Gaz Metan, insa executia sa din corner a lovit doar bara.

In preriza a doua Steaua reuseste sa mai marcheze o data prin Szukala, in minutul 67 iar 3 minute mai tarziu acelasi Szukala inscrie din nou insa si de aceasta data din cauza unui offside reactivat la Chipciu care pasase pentru Szukala.
Inainte de faza golului 3, Rusescu putea marca din lovitura libera dar sutul acestuia a fost respins de catre Hotoboc in bara.

Steaua castiga la Galati cu 3-0 si isi mentine pozitia de lider in Liga 1 cu 25 de puncte dupa 10 etape in timp ce galatenii sunt pe locul 17 acumuland doar 5 puncte.
Dupa evolutia din aceasta seara, Sanmartean a fost convocat de catre Victor Piturca pentru dubla cu Ungaria si Finlanda.

  • October 22, 2014 // 0 Comments

  • October 22, 2014 // 0 Comments

  • October 22, 2014 // 0 Comments

  • October 22, 2014 // 0 Comments

  • October 20, 2014 // 0 Comments