Fanii dinamovisti au aprins sute de lampioane in memoria lui Catalin Hildan. “Azi se aprinde cerul. Gînduri venind spre tine”

dinamo csu craiova lampioane pentru catalin hildan

“Sunt caine pana mor si de Hildan mi-e dor”


Cu mai bine de 40 de minute inaintea inceperii partidei, Peluza Catalin Hildan era aproape plina iar galeria cainilor deja cantau numele lui Catalin in multe din cantecele pe care i le-au dedicat.

Azi se aprinde cerul. Gînduri venind spre tine

Acesta a fost mesajul pe care fanii dinamovisti l-au afisat peste panza care este afisata meci de meci si pe care este scris “Peluza Catalin Hildan”. Cu 20 minute inainte de inceperea partidei cu CSU Craiova, nocturna s-a stins iar pe pista de atletism in dreptul galeriei dinamoviste, Marin si Cristi Hildan, Giani Kirita, Florentin Petre si alti fosti colegi de-ai lui Catalin au cantat pentru Unicul Capitan si au aprins lampioane cu chipul acestuia. Imediat au urmat fanii din PCH care au aprins si eu sute de lampioane creand o atmosfera frumoasa la comemorarea a 14 ani de la tragica disparitie a lui Catalin Hildan.

In tribunele stadionului din Stefan cel Mare au fost prezenti peste 11000 de spectatori in conditiile in care meciul s-a jucat la o ora tarzie intr-o zi de duminica. Nici frigul de afara nu i-a facut pe supoerterii lui Dinamo sa lipseasca de la aceasta partida, aseara la ora meciului inregistrandu-se aproximativ 13 grade.